Frøkenseiler Sjal by Strikkelisa

Frøkenseiler Sjal

Knitting
September 2019
Fingering (14 wpi) ?
21 stitches and 10 rows = 4 inches
in stockinette stitch
US 4 - 3.5 mm
766 - 984 yards (700 - 900 m)
one size, easy to adapt
Norwegian
This pattern is available for kr.60.00 NOK buy it now

Dette sjalet er en del av Pickles sin Remix-kolleksjon, som ble gitt ut i forbindelse med designduoen sitt 10-årsjubileum i år.

Sjalet strikkes ovenfra og ned, gjerne i deilig, ubehandlet ull/merino, med kontrastfargedestriper i dobbel Silk Mohair, eller et annet annet garn som er laget av et kontrastfiber.
Vrangbordene med vridde masker som vi kjenner fra genseren strikkes både i sidene og som en delikat avslutningskant nederst, og skaper en nydelig helhet.

Litt om designprosessen min, klippet ut fra pickles.no:
Ett av de første Pickles-designene som jeg la merke til var Frøken seilergenseren som kom for nesten 7 år siden. Den var så nyskapende og kul. Å strikke striper med garn som både hadde en kontrastfarge og var laget av kontrastfiber er jo så virkningsfullt. Derfor var jeg ikke i tvil når Pickles-damene spurte om jeg ville bidra med et Remix-design, det måtte bli et Frøkenseilersjal!

Dette er et enkelt, men effektfult sjal som passer til alle anledninger!

Sjekk gjerne ut taggen #frøkenseilersjal på Instagram (du trenger ikke å være innlogget for å se) for å få ytterligere garn-/fargeinspirasjon!

Dette sjalet er designet av meg og oppskriften er utarbeidet med kjærlighet.
Husk på opphavsretten og åndsverkloven før du deler denne filen med andre. Jeg har lagt ned mye tid og jobb i denne oppskriften og setter pris på om du tenker deg om før du støtter opp om ulovlig fildeling.
Dersom du ikke kan betale for deg, men fremdeles ønsker å strikke sjalet, kan du heller sende meg en mail til strikkelisa@gmail.com, så kan vi se hva vi får til. :)