Heksatonsjal / Hexatonic Shawl by Strikkelisa

Heksatonsjal / Hexatonic Shawl

Knitting
December 2019
Fingering (14 wpi) ?
20 stitches = 4 inches
in garter stitch
US 6 - 4.0 mm
766 - 1039 yards (700 - 950 m)
200 - 250 cm across
Flag of English English Norwegian
This pattern is available for kr.50.00 NOK buy it now

FEBRUARY 2020: THE PATTERN IS FINALLY AVAILABLE IN ENGLISH!

An original shawl with a versatile and cool shape,
which makes for a perfect relaxing knitting project.
It looks amazing in a Norwegian wool gradient, but you can use whichever yarn you please.

Et originalt og lettstrikket sjal med en anvendelig og kul fasong. Sjalet blir superfint med gradienter av norsk ull, men du kan selvsagt bruke det garnet du ønsker selv.

Heksatonsjalet strikkes kun i riller og både kantes og felles av med i-cord. Og selv om sjalet er relativt enkelt å strikke, så skjer det alltid noe spennende underveis.

Modellene som er avbildet her er strikket i gradienter bestående av 6 x 50 gram #tynnorsklammeull eller #tynnorskpelsull håndfarget av Ninapetrina/fabrikkfarget av Hillesvåg Ullvarefabrikk. Men du kan selvsagt også bruke 6 (eller færre/flere) like deler annet garn, dersom du ønsker det.
Da vil størrelsen avgjøres av hvor mye garn du har til hver del og av garntykkelsen. Oppskriften forklarer enkelt hvordan du skal beregne å ha nok garn til hver del.

Heksatonsjalet er et effektfult sjal som passer til alle anledninger!

Sjekk gjerne ut taggen heksatonsjal på Instagram (du trenger ikke å være innlogget for å se) for å få ytterligere garn-/fargeinspirasjon!

Dette sjalet er designet av meg og oppskriften er utarbeidet med kjærlighet.
Husk på opphavsretten og åndsverkloven før du deler denne filen med andre. Jeg har lagt ned mye tid og jobb i denne oppskriften og setter pris på om du tenker deg om før du støtter opp om ulovlig fildeling.
Dersom du ikke kan betale for deg, men fremdeles ønsker å strikke sjalet, kan du heller sende meg en mail til strikkelisa (alfrakrøll) gmail (punktum) com, så kan vi se hva vi får til. :)