Tirill Ilebekk

Patterns available as Ravelry Downloads

Knitting: Pullover
Because dinolovers come in all shapes and sizes…
Knitting: Cowl
Enten du har en skater, scooter eller orienteringsløper i hus - selv kule folk trenger noe varmt i halsen.
Knitting: Mittens
En smal vott som sitter godt på hånden.
Knitting: Beanie, Toque
Nytt medlem i Fleur-familien!
Knitting: Pullover
Your chances of winning the mother / father / grandmother of the year award will probably be pretty great if you knit this up for your favorite dinosaur fan.
Knitting: Pullover
Den populære Fleur-serien har fått et nytt medlem! Chunky Fleur er, som navnet tilsier, en tykkere versjon av den opprinnelige Fleurtoppen. Det dekorative hullmønsteret er det samme, men konstruksjon, garn og pinner gir et mer oversized og hverdagslig uttrykk.
Knitting: Pullover
*Pattern is now available in English and Norwegian
Knitting: Cardigan
Little frog er en kort og snuppete cardigan med rund sal og vide, ¾ lange ermer. Dette er en 2 i 1- oppskrift, som inkluderer instruksjoner for jakken både med og uten hullmønsterpanel.
Knitting: Cardigan
Da Pickles spurte om jeg kunne tenke meg å lage en oppskrift inspirert av deres katalog i anledning 10-årsjubileet var det lett å takke ja.
Knitting: Pullover
Kombinasjonen fluffy mohair og ren merino er perfekt for denne 80-tallsinspirerte
Knitting: Cowl, Beanie, Toque
Dette startet som et rent misunnelsesprosjekt. Jeg ønsket meg en sånn fin gammeldags hals med flapp foran og bak - akkurat som barna har. Men det måtte være en som kunne passe like fint under en blazer som ei allværsjakke. Og selvsagt med en
Knitting: Dress
APRIL 2019: The pattern for Bergblom / Bergonia is now available as a single påattern in both English and Norwegian.
Knitting: Dress
Fleurkjolen er en løstsittende, men likevel figurformet kjole som passer de fleste kropper. Ved å kombinere ulike garnkvaliteter, teknikker og strikkefasthet får kjolen et unikt uttrykk som passer like fint med flip-flops som høye hæler.
Knitting: Pullover
Barnegenseren Ask består av rette og vrange masker akkurat som livet sjøl.
Knitting: Beanie, Toque
Denne lua gir en perfekt anledning til å få rydda litt i restegarnet.
Knitting: Cardigan
Kosmos is a lightweight cardigan for the little ones. The eyecatching broken seed stitch structure makes it stand out from the ordinary. Play with handdyed yarns and solids to find your perfect color match.
Knitting: Tee
Kombinasjonen av to ulike garnkvaliteter og teknikker gir denne søte toppen et uttrykk som skiller seg ut fra mengden.
Knitting: Cardigan
Hverdagsfin cardigan i vevstrikk. Strikk den akkurat så lang du vil – en kort versjon passer ypperlig til skjørt og bukser med høyt liv, mens en lengre versjon er super å slenge på seg både til pynt og hverdags,
Knitting: Sleeveless Top
This is the grown-up version of the popular Blomma-top.
Knitting: Baby Blanket
Tykt, mykt og delikat babyteppe med
Knitting: Pullover
Rundfelt genser i tynn alpakka. Mønsteret funker like fint flerfarget som med kun en mønsterfarge. Myk og varm, og med lav vrangbord i halsen så den ikke klør…
Knitting: Beanie, Toque
Nøttefinlue er ei tynn lue i morsom strukturstrikk med litt baggy passform. Mønsteret ser komplisert ut, men kan du strikke rett og vrang, kan du strikke denne. Siden lua veier så lite er den et perfekt prosjekt for de enslige nøstene.
Knitting: Dress
Du vet sånne plagg som alltid spiller på lag? Som uansett hva du skal alltid sørger for at du er akkurat passe kledd?
Knitting: Tee
Den perfekte topp til skjørt og bukser med høyt liv! Miss Mead er en klassisk, løstsittende crop top, som passer til de aller fleste kropper.
Knitting: Pullover
Voksenversjonen av Himmeltind har den samme fargerike mønsterrapporten som barnemodellen. Med strikkefasthet 20 / 10 cm og rundfelling er dette et nokså kjapt og veldig morsomt egostrikkeprosjekt. Genseren har A-fasong med kort, men romslig bol, og et mer ettersittende bærestykke.
Knitting: Pullover
Let your scrapyarn shine with this beautiful kids’ sweater.
Knitting: Dress
Hemlokk is a stylish dress you will want to wear forever! The design is sleek and simple, worked in stockinette with deep pockets in either side.
Knitting: Pullover
Pattern available in Norwegian and English.
Knitting: Pullover
Genseren strikkes ovenfra og ned med mønsterpanel på hver side av raglanøkningene. Vid hals og ermer som smalnes ned mot håndleddet og avsluttes i 3/4 lengde.
Knitting: Pullover
Mjukis er som å krype innunder ei varm dyne på en kjølig høstkveld. Like mjuk som en klem, og med en passform som passer både til fest og til fjells. Vid hals, forhøyning i nakken og en rett fasong gjør at den passer til de fleste kropper. Velger du litt ulik fargenyanse på de to trådene får du en nydelig melert effekt.
Knitting: Sleeveless Top
Sval sommertopp med detaljrikt hullmønster og små blomsterknopper.
Knitting: Vest
Nøttefin vest til hverdags og fest!
Knitting: Dress
Nøtteliten er en forseggjort vinterkjole til små og store prinsesser. Bisen i kontrastfarge og de korte klokkeermene gjør den festfin. Med en tynn genser under passer den også fint til hverdags.
Knitting: Pullover
Nøttefin er en deilig overgangsgenser til både gutter og jenter. Det fine mønsteret gir et fint spill til bolen, og garnet gjør at overflaten skinner litt. Med glattstrikkede ermer er ullungen akkurat passe pynta til hverdags og fest.
Knitting: Cowl
The perfect cowl for all those cold and windy days – in a fabric so soft it feels like you’re wearing a hug.
Knitting: Sleeveless Top
Pattern is available in English and Norwegian.
Knitting: Pullover
Cute, little top with ¾ length arms and bluebell lace pattern in front.
Knitting: Pullover
Løstsittende genser med kule detaljer. Lomme, kontrastfarge og i-cord.
Knitting: Pullover
Strikkeoppskrift (pdf)